Ersättningssystem i samverkan : hantering av kommunernas kostnader i samband med naturkatastrofer, m.m - Sverige. Försvarsdepartementet (Ds : departementsserien, ISSN 0284-6012, 2007)
Sammanfattning (s. 19-20).
Keywords: katastrofit : rahoitus : Ruotsi; katastrofit; kustannukset; kunnat : Ruotsi