Rovdjuren och deras förvaltning : betänkande - Sverige. Utredningen om de stora rovdjuren; Pettersson, Åke (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2007)
Sammanfattning (s. 37-59).
Keywords: petoeläimet : Ruotsi; riistanhoito : Ruotsi