Kansainvälistyvä rikosoikeus : rangastusteoreettisia pohdintoja - Pirjatanniemi, Elina (Lakimies, 2007)
Summary: Some theoretical remarks on internationalising criminal law (s. 1213).
Keywords: rikosoikeus; kansainvälinen oikeus; kansainvälinen rikosoikeus; kansainvälistyminen; viktimologia; vanhentuminen