Yhteinen verkosto? : tutkimus nuorten syrjäytymistä ehkäisevistä poikkihallinnollisista ryhmistä - Määttä, Mirja (Helsingin yliopiston sosiologian laitoksen tutkimuksia, ISSN 0438-9948, 2007)
Tiivistelmä (1 s.).
Keywords: ryhmät; verkostot; syrjäytyminen : nuoret; syrjäytyminen; nuoret