Toiselle aiheutettujen vahinkojen korvaaminen, vahingontorjunta ja moraalinen uhkapeli - Norio-Timonen, Jaana (Lakimies, 2007)
Summary: Liability for third party loss, loss prevention and moral hazard (s. 981).
Keywords: velvoiteoikeus; vahingonkorvaus; vastuuvakuutus; vastuu; tuottamus; vakuutus