Sovittaisiinko paikallisesti? : paikallinen sopiminen eräillä toimipaikoilla haastattelujen ja henkilöstökyselyjen valossa - Ihalainen, Elisa; Suomi. Työministeriö (Työpoliittinen tutkimus, ISSN 0787-9458, 2007)
Tiivistelmä (s. 1-3).
Keywords: paikallinen sopiminen; työelämän suhteet; työelämä