Vetenskapligt underlag för klimatpolitiken : rapport från Vetenskapliga rådet för klimatfrågor - Sverige. Vetenskapliga rådet för klimatfrågor; Sverige. Miljövårdsberedningen (Miljövårdsberedningens rapport, ISSN 1653-2570, 2007)
Sammanfattning (s. 9-17).
Keywords: ilmastonmuutokset : Ruotsi; ilmastopolitiikka : Ruotsi; päästöt