Dammsäkerhetsarbet[s]gruppens slutrapport - Patoturvallisuustyöryhmä; Suomi. Maa- ja metsätalousministeriö (Arbetsgruppspromemoria JSM, 2007)
Sammandrag (s. 1).
Keywords: turvallisuus; tulvat; vesirakentaminen