Tuloerojen ja taloudellisen eriarvoisuuden mittaaminen : sovellus Suomen kulutustutkimuksilla - Lintunen, Jussi; Valtion taloudellinen tutkimuskeskus (VATT-tutkimuksia, ISSN 0788-5008, 2007)
Tiivistelmä (1 s.).
Keywords: mittausmenetelmät; hyvinvointi; tulonjako; eriarvoisuus