Tiedettä ammattikäytännössä - ammattikäytäntöä tieteessä : asiantuntijaorganisaation ja tieteen yhteydet - Laaksovirta, Tuula H. (Informaatiotutkimus, 2000)
Summary: Science in professional practice - professional practice in science.
Keywords: tiede; informaatiotutkimus; kirjastoala : koulutus; täydennyskoulutus; ft: asiantuntijaorganisaatiot