Verotuet - tilivelvollisuuden toteutuminen - Valtiontalouden tarkastusvirasto (Tarkastuskertomus / Valtiontalouden tarkastusvirasto, ISSN 1238-0296, 2007)
Tiivistelmä (s. 7-9).
Keywords: valtiontalouden tarkastus; verotus; verotuet