Ett svenskt havsmiljöinstitut : delbetänkande - Sverige (Havsmiljöutredningen); Enander, Göran (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2006)
Sammanfattning (s. 7-9).
Keywords: meriensuojelu; merentutkimus : Ruotsi