Talousneuvoston sihteeristön globalisaatioselvitys. Osa 2, Suomen vastaus globalisaation haasteeseen - Talousneuvoston sihteeristö (Valtioneuvoston kanslian julkaisusarja, ISSN 0782-6028, 2006)
Tiivistelmä (kuvailulehti, s. 11-21).
Keywords: globalisaatio; kansainvälistyminen : Suomi; kilpailukyky : Suomi; talouskasvu : Suomi; aluetalous : Suomi; taloudelliset vaikutukset; työmarkkinat : Suomi; työvoiman liikkuvuus; energia : markkinat : Eurooppa; energia : Suomi; energiapolitiikka; energiankulutus; maatalouspolitiikka : Suomi; Euroopan unioni : maatalouspolitiikka; elintarviketeollisuus : EU-maat; tutkimus- ja kehittämistoiminta : Suomi; innovaatiot; hyvinvointivaltio; julkinen talous; talouspolitiikka