Ehkäisevän päihdetyön laatukriteerit : työryhmämuistio 25.1.2006 - Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus (Työpapereita / Stakes, ISSN 1795-8091, 2006)
Tiivistelmä (s. 3).
Keywords: laatu; päihdehuolto