Tasa-arvoa laskimella : tutkimus tasa-arvolain kiintiösäännöksen vaikutuksista kunnallisten toimielinten jäsenvalinnoissa - Parviainen, Mervi (Edilex academica, 2006)
Tiivistelmä (s. 413-415).
Keywords: sukupuolikiintiöt; kunnallishallinto; yhdenvertaisuus : sukupuoli; itsehallinto; poliittinen osallistuminen : naiset; toimielimet; lautakunnat; luottamushenkilöt; päätöksenteko