En ny lag om värdepappersmarknaden : huvudbetänkande - Sverige. Värdepappersmarknadsutredningen; Jacobson, Hans; Munck, Johan (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2006)
Sammanfattning (s. 23-38).
Keywords: arvopaperikauppa : Ruotsi; arvopaperit : markkinat : Ruotsi; pörssit : Ruotsi; clearing : Ruotsi; osakkeet : Ruotsi; obligaatiot : Ruotsi; valuutta : Ruotsi; rahoitusmarkkinat : Ruotsi; rahoitusmarkkinat : EY-direktiivi; EY-oikeuden kansallinen voimaansaattaminen : Ruotsi