Når sikkerheten er viktigst : beskyttelse av landets kritiske infrastrukturer og kritiske samfunnsfunksjoner : innstilling fra utvalg ved kongelig resolusjon 29. oktober 2004 - Norge. Justis- og politidepartementet (Norges offentlige utredninger, ISSN 0333-2306, 2006)
Sammendrag (s. 15-28).
Keywords: yleinen järjestys ja turvallisuus : Norja; valmiussuunnittelu : Norja