Till vilken nytta? : om det lokala politiska deltagandets karaktär, komplexitet och konsekvenser - Nilsson, Tom; Lunds universitet. Statsvetenskapliga institutionen (Lund political studies, ISSN 0460-0037, 2005)
Summary.
Keywords: poliittinen osallistuminen; poliittinen osallistuminen : Ruotsi; demokratia : Ruotsi; yhdenvertaisuus : Ruotsi