Eduskunnan toimielinten järjestäytymiseen ja eduskuntatyön toimivuuteen liittyviä kehittämistarpeita : eduskunnan järjestäytymistoimikunnan mietintö - Eduskunnan järjestäytymistoimikunta (Eduskunnan kanslian julkaisu, ISSN 1239-1638, 2006)
Tiivistelmä (s. 6-7).
Keywords: Suomi : Eduskunta; eduskunta; eduskuntatyö; eduskunnan työjärjestys; toimielimet