Raha-automaattiavustukset kansansairauksien ennaltaehkäisyyn - Valtiontalouden tarkastusvirasto (Tarkastuskertomus / Valtiontalouden tarkastusvirasto, ISSN 1238-0296, 2006)
Tiivistelmä (s. 9-13).
Keywords: terveydenhuolto; ft: raha-automaattiavustukset; valtiontalouden tarkastus; kolmas sektori; valtionavut