Bioteknologi og patentret : en undersøgelse af de gældende eneretsregler i levnedsmiddel- og landbrugssektoren i og udenfor Danmark samt nogle overvejelser om tilpasning af lovgivningen til nutidens bioteknologier - Bryde Andersen, Mads; Koktvedgaard, Mogens; Forskningspolitisk Råd(Tanska) (Københavns Universitet, Retsvidenskabelige Institut A, 1990)
Sammenfatning (s. 215-222).
Keywords: biotekniikka; biotieteet; biotieteet : Tanska; elintarvikkeet; elintarvikkeet : Tanska; kasvinjalostus; kasvinjalostus : Tanska; patentit; patentit : Tanska