Ny reglering om brandfarliga och explosiva varor : betänkande - Sverige. Utredningen om brandfarliga och explosiva varor, BEX-utredningen; Johansson, Svante O. (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2006)
Sammanfattning (s. 11-16).
Keywords: vaaralliset aineet : Ruotsi