Poliisin kansainvälinen toiminta 1.1. - 31.8.2005 - Sisäasiainministeriö. Poliisiosasto (Poliisin ylijohdon julkaisusarja, ISSN 1459-7829, 2005)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: poliisi; kansainvälinen yhteistyö