Anmälan och utredning av sexualbrott : förslag på förbättringar ur ett brottsofferperspektiv : promemoria - Sverige (Sexualbrottsofferutredningen); Bergström, Claes; Sverige (Regeringskansliet); Sverige (Justitiedepartementet) (Fritze, 2005)
Sammanfattning (s. 11-17).
Keywords: seksuaalirikokset : Ruotsi; viktimologia : Ruotsi; asianomistaja : Ruotsi; ilmoittamatta jättäminen : Ruotsi