Ehdotus sukupuolten tasa-arvoa koskevaksi lainsäädännöksi - Suomi. Valtioneuvoston kanslia ([Valtioneuvoston kanslia], 1985)
Esityksen pääasiallinen sisältö (1 lehti).
Keywords: naiset; naisen oikeusasema; yhdenvertaisuus; työoikeus; naistyöntekijät; sukupuoli