NGO/UNICEF cooperation : a historical perspective - Zizzamia, Alba (UNICEF history series, 1987)
Conclusions (s. 76-81).
Keywords: hallituksiin sitoutumattomat järjestöt; kansainvälinen toiminta; lapset; YK:n lastenavun rahasto : UNICEF