Tekniikan alan korkeakoulutuksen ja tutkimuksen kehittäminen - Suomi. Opetusministeriö (Opetusministeriön työryhmämuistioita ja selvityksiä, ISSN 1458-8102, 2005)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: tekniset tieteet; teknillinen opetus; tutkimus; yliopistot; korkeakoulut; ammattikorkeakoulut