Luottomarkkinoiden epätäydellisyydet ja pk-yritysten rahoitusympäristö Suomessa - Hyytinen, Ari; Pajarinen, Mika (KTM Rahoitetut tutkimukset, ISSN 1459-9384, 2005)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: pk-yritykset; rahoitusmarkkinat; yritykset : rahoitus