Kauppa- ja teollisuusministeriön strategian toimeenpanosuunnitelma - Suomi. Kauppa- ja teollisuusministeriö (KTM julkaisuja, ISSN 1459-9376, 2005)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: kauppa- ja teollisuusministeriö; strateginen suunnittelu