Lupahallinto : selvitys nykytilasta ja uudistustarpeesta - Suomi. Valtiovarainministeriö. Järjestelyosasto; Korhonen, Juhani; Sarho, Risto; Tuohimäki, Juha (Työryhmämuistio / Valtiovarainministeriö, 1989)
Tiivistelmä (lehdet 46-48).
Keywords: hallintomenettely; hallintotoimi; ft: lupamenettely