Hardship and poverty in the Pacific - Abbott, David; Pollard, Steve (Pacific studies series, 2004)
Summary (s. ix-xii).
Keywords: köyhyys : Tyynenmeren alue; syrjäytyminen : Tyynenmeren alue; sosiaalinen rakenne : Tyynenmeren alue; taloudellinen kehitys : Tyynenmeren alue