Ihmiseen kohdistuvat lääketutkimukset ja eettiset toimikunnat niiden valvojina - Satti, Tiina (Oikeustiede, 2003)
Summary : Pharmaceutical research on humans and the rthics committees which supervise the research (s. 540-541).
Keywords: lääketieteelliset kokeet; lääkkeet; ihmisoikeudet