Tavarankuljetusten riskianalyysimenetelmän kehittäminen - Kallberg, Veli-Pekka; Suomi. Liikenne- ja viestintäministeriö (Liikenne- ja viestintäministeriön julkaisuja, ISSN 1457-7488, 2005)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: tavarat : liikenne; kuljetus; liikenneturvallisuus