Kysyntälähtöinen työllistäminen ja kotitalousvähennys - Niilola, Kari; Valtakari, Mikko; Kuosa, Ilkka; Suomi. Työministeriö (Työpoliittinen tutkimus, ISSN 0787-9458, 2005)
Tiivistelmä (s. 4-5).
Keywords: verovähennykset; työvoima; kotitaloudet