Venäläissurmat Suomessa vuosina 1914-22. Osa 1, [Sotatapahtumat 1914-17] - Westerlund, Lars; Suomi. Valtioneuvoston kanslia (Valtioneuvoston kanslian julkaisusarja, ISSN 0782-6028, 2004)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: ensimmäinen maailmansota; venäläiset; ulkomaalaiset; merimiehet; sotilaat; upseerit; ft: sotasurmat