Velkaneuvonta 2000-luvun alussa : talous- ja velkaneuvontalain vaikutukset asiakaskyselyn ja tilastotietojen valossa - Valkama, Elisa (Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen julkaisuja, ISSN 0357-0126, 2004)
Yhteenveto ja keskustelua (s. 73-82).
Keywords: velkajärjestely; velkaantuminen; seurantatutkimus