Stability consequences of fiscal policy rules - Railavo, Jukka (Suomen pankin keskustelualoitteita, ISSN 0785-3572, 2004)
Abstract (s. 3).
Keywords: inflaatio; veropolitiikka; rahapolitiikka; vakauttaminen