ADEPT III : loppuraportti - Suomi. Liikenne- ja viestintäministeriö; Päätalo, Mari (Liikenne- ja viestintäministeriön julkaisuja, ISSN 1457-7488, 2003)
Tiivistelmä (kuvailulehti). Yhteenveto (s. 9-10).
Keywords: joukkoliikenne; maksut