Naisia ja sikiöitä : avustetusta lisääntymisestä ja sikiön oikeuksista - Burrell, Riitta (Forum iuris : Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan julkaisut, ISSN 1456-842X, 2003)
Yhteenveto (s. 1-14).
Keywords: keinoalkuiset lisääntymismenetelmät; sikiö; bioetiikka