An evaluation of the Finnish public transport system : the role of the Ministry of Transport and Communications - Gordon, Lucy; Suomi. Liikenneministeriö (Liikenne- ja viestintäministeriön julkaisuja, ISSN 1457-7488, 2003)
Abstract (kuvailulehti, s. 7-9).
Keywords: joukkoliikenne : Suomi; joukkoliikenne : arviointi; liikennesuunnittelu : Suomi