Ikääntyvien viestintävalmiudet ja digitaalinen epätasa-arvo - Mäensivu, Vesa; Kansaneläkelaitos (Sosiaali- ja terveysturvan tutkimuksia, ISSN 1238-5050, 2002)
Tiivistelmä (1 s.). Yhteenveto (s. 144-154).
Keywords: ikääntyminen; sähköinen viestintä; digitaalinen kuilu; Internet; sähköinen asiointi; matkapuhelimet