Statsansvar för allvarliga förbrytelser mot förpliktelser gentemot det internationella samfundet i sin helhet - Tahvanainen, Annika (Meddelanden från Ekonomisk-statsvetenskapliga fakulteten vid Åbo Akademi, ISSN 0358-5654, 2002)
Sammanfattning.
Keywords: valtion vastuu; valtiosopimukset : ihmisoikeudet; kansainvälinen oikeudenkäyttö