Regional integration for conflict prevention and peace building in Africa : Europe, SADC and ECOWAS - Laakso, Liisa; Suomi. Ulkoasiainministeriö. Kehitysyhteistyöosasto; Helsingin yliopisto. Yleisen valtio-opin laitos (Ministry for Foreign Affairs, Department for International Development Cooperation : University of Helsinki, Department of Political Science, 2002)
Executive summary (s. 5-9).
Keywords: alueellistuminen : Afrikka; yhdentyminen : Afrikka; konfliktit : Afrikka; kansainvälisten riitaisuuksien selvittely : Afrikka; rauhanturvaaminen : Afrikka; Eteläisen Afrikan kehitysjärjestö : SADC