Nöjda så in i Norden? : motiv och konsekvenser för dem som flyttat och stannat i de nordiska länderna (Nord, ISSN 0903-7004, 2002)
Sammanfattning (s. 7-8).
Keywords: maahanmuutto : Pohjoismaat; aluepolitiikka : Pohjoismaat; siirtolaispolitiikka : Pohjoismaat; siirtolaisuus : Pohjoismaat; elinolot : Pohjoismaat; hyvinvointi : Pohjoismaat