Ett internationellt kommunalförbund : betänkande - Sverige. Gränskommunutredningen; Törnvall, Peder (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2002)
Sammanfattning (s. 9-14).
Keywords: kunnallishallinto : kansainvälinen yhteistyö; julkishallinto : kansainvälinen yhteistyö; kuntayhtymät : kansainvälinen yhteistyö; kuntayhtymät : Ruotsi; kuntayhtymät; kuntien yhteistoiminta : kansainvälinen yhteistyö; kuntien yhteistoiminta : Ruotsi; kuntien yhteistoiminta; kunnallishallinto; kunnallishallinto : Ruotsi; ft: kansainväliset kuntayhtymät