Bakom rätten : en rättsekonomisk argumentationsmodell - Oker-Blom, Max (Joensuun yliopiston yhteiskuntatieteellisiä julkaisuja, ISSN 0781-0350, 2002)
Tiivistelmä (s. 5).
Keywords: oikeustaloustiede; lainoppi; oikeustiede; yksilönsuoja; julkisuus; tavaramerkit; sisäpiirikaupat; kauppa; yhtiön hallinto; toimitusjohtajat