Julkisten palveluiden järjestäminen Ruotsissa - Martikainen, Mikko; Lith, Pekka; Palvelutyönantajat (Palvelutyönantajat, 2002)
Tiivistelmä (s. 1-2).
Keywords: palvelut : Ruotsi; julkishallinto : Ruotsi