Finlandia w polityce Stanów Zjednoczonych 1917-1919 - Suchoples, Jarosław (TRIO, 2002)
Summary (s. 257-258).
Keywords: kansainväliset suhteet : Suomi : Amerikan yhdysvallat; ensimmäinen maailmansota; Kansalaissota 1918; ulkopolitiikka : Suomi : 1917-1920; ulkopolitiikka : Amerikan yhdysvallat; historia : Suomi : 1917-1920