Sosiaalinen pääoma : käsitteet, suuntaukset ja mekanismit - Ruuskanen, Petri; Työterveyslaitos; Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus; Kansaneläkelaitos; Valtion taloudellinen tutkimuskeskus (VATT-tutkimuksia, ISSN 0788-5008, 2001)
Tiivistelmä (1 s.). Yhteenveto (2 s.).
Keywords: sosiaalinen pääoma; yhteiskuntatieteet