Paikallisagenda vuonna 2001 : tutkimuksen ja toiminnan analyysia - Häikiö, Liisa; Niemenmaa, Vivi (Kunnallistieteellinen aikakauskirja, 2001)
Abstract (s. 196).
Keywords: paikallishallinto; kestävä kehitys